Saker att göra på stranden

Har du problem med att ett eller några av dina barn blir uttråkade på stranden? Det minsta av mina barn älskar vattnet medan den äldste lätt blir uttråkad. Därför har vi hittat ett gäng aktiviteter som gör att man undviker gnäll.

12 aktiviteter som håller humöret uppe på stranden

Nedan hittar du de aktiviteter som har fungerat bäst för oss!

Bygg ett sandslott

Detta är klassiskt och det finns något för alla, från de minsta till de stora barnen. Bara använd din fantasi!

Leta efter skatter

Gör detta intressant genom att gömma några små prylar i sanden och låta barnen leta efter dem.

Spela beach-volleyball

Detta är kul för alla åldrar (kanske inte de minsta) och kan spelas med en liten volleyboll eller bara med en vanlig plastboll.

Måla i sanden

Detta är ett roligt sätt för barnen att vara kreativa och det finns många olika sätt att göra det på.

Strandpicknick

Detta är en av mina familjs favoriter. Vi tar med oss mat och dryck, lägger oss i sanden och njuter av den vackra utsikten.

Spela kort

Detta är ett roligt sätt att få lite konkurrens i familjen. Se till att du har spelkort som fungerar bra i strandmiljö. Det finns en risk att de blir blöta och att de blåser bort så ta inte med de dyra plastkorten från pokerkvällen.

Spela strandtennis

Detta är en av de mer aktiva strandaktiviteterna, men det är också mycket roligt. Det finns många olika sätt att spela strandtennis, så ta reda på vilken som passar din familj bäst.

Gör en sandkaka

Detta är ett roligt sätt för barnen att vara kreativa och det finns många olika sätt att göra det på.

Spela beachfotboll

Detta är en av de mer aktiva strandaktiviteterna, men det är också mycket roligt. Det finns många olika sätt att spela beachfotboll, så ta reda på vilken som passar din familj bäst.

Gör en sandskulptur

Detta är ett roligt sätt för barnen att vara kreativa och det finns många olika sätt att göra det på.

Spela frisbee

Detta är en av de mer aktiva strandaktiviteterna, men det är också mycket roligt. Det finns många olika sätt att spela frisbee, så ta reda på vilken som passar din familj bäst.

Kasta en boll i vattnet

Detta är en av de mer aktiva strandaktiviteterna, men det är också mycket roligt. Det går helt enkelt ut på att kasta bollen till varandra i vattnet. Du kan antingen ha en större lättare boll eller en liten snabbare. Viktigt är dock att välja en boll som flyter!

Lämna en kommentar