Pyssel är en allt större marknad i USA

I USA är pysselmarknaden år 202 värderad till 1,26 miljarder dollar och förväntas växa med 7,38% per år. Pysselprodukter för barn upp till 12 år stod för 65% av marknaden i USA år 2019. Barnpyssel växer också snabbare än den allmänna pysselmarknaden i USA.

En rapport från NMP Digital visar att COVID-19 har haft en positiv effekt på försäljningen av pedagogiska leksaker. Försäljningen av denna kategori leksaker ökade med 367% under 2019 jämfört med samma period året innan. Detta beror delvis på att många föräldrar har letat efter aktiviteter som håller sina barn sysselsatta och glada under pandemin.

Varför växer efterfrågan?

Efterfrågan på nya produkter inom pyssel växer hela tiden. Föräldrar vill att deras barn ska ha kul och samtidigt lära sig något nytt. Pyssellådor är ett populärt sätt för föräldrar att introducera barnen för nya pysselprojekt. Många företag har börjat erbjuda pyssellådor med olika teman, såsom djur, natur och konst. Pyssel är också en bra aktivitet för barn att göra tillsammans med sina vänner eller familj. Det är en social aktivitet som främjar kreativitet och samarbete.

Det finns ett stort utbud av olika sorters pyssel för barn i alla åldrar, och det finns alltid nya produkter som kommer ut på marknaden. Några populära typer av pyssel för barn är:

– Målarböcker och målarpennor

– Pysselset med olika sorters material

– Lim och klistermärken

Föräldrar är måna om att deras barn ska utvecklas på olika sätt, och pyssel är en bra aktivitet för detta. Pyssel kan hjälpa barn att utveckla deras motoriska färdigheter, kreativitet och sociala färdigheter.

De största företagen på den amerikanska marknaden

Aktörerna på marknaden utvecklar helat iden sina produkter och tjänster för att barn ska ha roligt och lära sig samtidigt. De flesta aktörerna på marknaden har webbsidor och sociala medier där föräldrar kan hitta idéer och tips för pysselaktiviteter.

Populära aktörer inom barnpyssel i USA är:

– Crayola

– ALEX Brands

– Hasbro

– LEGO

– Playmobil

– Melissa & Doug

– Spin Master

– Ravensburger

Lämna en kommentar