Silverjulgranen – ju mer glitter desto bättre!

För några år sen blev jag allergisk mot gran och oj, vad sur jag var över det! Dit for mina planer om en stor fin äkta gran i hörnet av vårt vardagsrum, fylld av alla mina gamla fina pynt och nya hemgjorda. Sen hade vi konstgjord gran några år, och plötsligt en dag så föll alla spärrar loss och jag insåg att en konstgjord gran är ju precis lika fin som en riktig, bara på ett annat sätt – i varje fall om man som jag älskar glitter!

Den här silvergranen var en nödlösning för några år sen. Nu blir jag så himla glad när jag får klä den!

Massor av pynt, ju fler desto bättre

Här skulle nog Piff och Puff trivas!

Comments

  1. Jag kommer ihåg att du har visat plastgranen nångång tidigare och då var jag så förvånad och tänkte att oj vad jag trodde att Ninette föredrar riktiga granar 🙂 Nu fick jag alltså förklaringen. Fint pyntad är den!

  2. Vet du, vi kommer gå samma öde till mötes i år – Janne blev också rysligt allergisk förra året så nu hjälps inget annat än en platsgran, men gran skall jag ha!!

  3. Johanna K says:

    Fin gran och fina pynt! Jag hade också hoppats få laga några ”pripel” (läs Hama pärlor) pynt med Iz i år men tyvärr är han inte helt övertygad. Måste försöka få igång lite pysselverkstad här hemma nästa vecka med lillen. Förra året tovade jag små hjärtan och stjärnor som julgranspynt åt släktingar och vänner. Hoppas på att pripelpynten blir lika omtyckta!

  4. Vilken härlig gran!!! Ju mer pynt desto bättre, ett motto 😉

Trackbacks

  1. Glittriga julhus skriver:

    […] har gjort såna tidigare år och brukar ha dom under granen eller runt vårt pepparkakshus. I år kände jag att det skulle vara kul om ungarna fick göra egna […]

Speak Your Mind

*