Julmarknad!

Imorgon är det dags för den årliga julmarknaden här på Gamla Malmen

Kamomilla och jag står och säljer tillsammans med våra familjer utanför vårt hus i Pargas. Kom förbi och köp lite pepparkakor och vantar och säg hej! Det är det som är det roligaste med marknaden – att träffa alla mänskor!

Om du känner för lite extra fin julstämning – kom på marknad här i vår fina gamla stadsdel – det är alltid lika mysigt kan jag berätta! Julmarknaden pågår kl 13 – 17 och det lönar sig att komma i tid så man får parkering (eller parkera längre bort på Malmen och promenera till Gamla Malmen). I år säljer jag främst pepparkakor och lite julpynt. Maken bakar sin berömda Brunsviger (danskt wienerbröd) och barnen säljer tändsticksaskar som dom dekorerat själva. Kamomilla lockar med sin makes supergoda knäckebröd som jag redan har beställt av! plus annat fint – kolla på hennes blogg så ser du vad hon kommer att ha med sig till marknaden.

Vi ses imorgon hoppas jag!

P.S. Glömde säga – i år har jag endast ett pepparkakshus till salu, så först till kvarn!

Comments

  1. Det låter trevligt! Själv ska jag stå på julmarknad på söndag, jag hoppas att det inte ska vara för kallt då… Lycka till med försäljningen!

  2. Vilka vackra pepparkakor!!

  3. Ska försöka komma bara barnen inte får feber igen. Ses!

  4. Det var dem sötaste pepparkakor vi någonsin sett!! Kram från oss

Speak Your Mind

*