Rudolf, den skrangliga kastanjen

En dag behövdes det pysslas lite här hemma med barnen också. Dom hade plockat en massa kastanjer, så vi gjorde vår egna kastanjedjur (tak for tippet, May-Britt!)

Vi hade inga långa tändstickor hemma, så vi fixade ben av ståltråd och dom blev minsann skrangliga kan jag berätta! Men ganska så gulliga. Jag hade tänkt att vi skulle göra renar till jul, men hur det nu blev så blev det bara en stycke Rudolf och resten blev nåt annat. Men kul var det och rätt så enkelt att göra kastanjedjur också för förskolebarn, dom behövde lite hjälp ibland att trycka in tändstickor, men att trä på kulor och limma fast ögon gick bra.

Comments

  1. Caroline says:

    Så fint, så fint!! Härliga pysseltips du delar med dig – får vänta några år med dessa pyssel!

  2. Söta!

  3. Dom är så söta och speciellt med sina vingliga ben, måste göra likadanna med Ella nästa år

Speak Your Mind

*