En av mina snilleblixtar, även kallad ”en olycka som väntar på att hända”

Ibland får man en idé som man direkt känner på sig är världens snilleblixt, en riktig 10-poängare, mitt i prick-grej – helt perfekt alltså! Sen när man genomför den så visar det sig ibland att man kanske inte riktigt hade tänkt igenom alla detaljer…

Det här var en sån idé: jag hittade en gammal sockerströare i pressat glas på loppis och tänkte att den där blir perfekt att ha glitter i! Tänk så bra att slippa mina stora otympliga plastburkar och i stället ha dom i en sån här läcker sockerströare som ger lite mer lyx i vardagen känner jag.

Jag hade visst glömt en väsentlig grej – vi har barn i huset!

Barn + glitter i en sockerströare = ja, du kan säkert räkna ut hur det såg ut efteråt!

Så kan det gå ibland när man verkligen har kommit på den där toppenidén!

p.s. jag ska leta fram nån gammal glasburk och flytta över glittret i den, och fylla sockerströaren med pärlor eller nåt liknande som är lättare att plocka upp från golvet, och bordet och övriga huset. Har redan hittat ett par salt- och pepparkar som matchar, så min hobbyhörna blir bara finare och finare, men glittret – det får nog stanna kvar i plastburkarna i ett skåp högt upp på väggen! inte på fina brickan precis där barnen kommer åt det…

Comments

  1. Hur ser det ut i din pysselhörna?

  2. Oj, men så kan det gå! Känner igen det där med en snilleblixt – utan att ta i beaktan närmare detaljer eller planering… 😉 Fin kväll till dig*

Speak Your Mind

*