Dittan & Dattan

Hello Kitty Flygplan – ja, vad ska man säga? lite överdos kanske?? men som dottern sa ”wow! Hello Kitty Flygplan!!”  så det har helt klart en målgrupp!

På  tal om Hello Kitty – det här rostade brödet skulle garanterat göra succé hemma hos oss!

Jag har funderat på att fixa till en formklippt buske i vår trädgård nåt tag, men nåt sånt här blir det nog inte! fast det fick det gärna bli – tror bara inte jag klarar av nåt sånt!

Bananskalshatt för bananer – 😀

70-talsklänning omgjord till en fin ”promdress” – vilken duktig tjej som har öga för tyg och kan sy sånt där fint!

På tal om att göra egna klänningar – den här tjejen gjorde sin egen brudklänning av bl a en broderad bordduk!

En artikel om det där med att köa. Det som folk ogillar mest när det gäller köandet är tydligen när folk som kommer senare får snabbare service (t ex om nån kommer senare till en annan kassa, men ändå blir betjänad snabbare). Lite kul observation hur det gick till när dom hade en konferens om köandet och alla skulle checka ut från hotellet samtidigt!

Om Paul Simons Graceland-album – jag var för ung då när det gavs ut för att hänga med i svängarna, allt det med apartheid har ny relevans nu som vuxen. Paul Simon bröt alltså mot världsembargot mot Sydafrika genom att samarbeta med sydafrikanska musiker, men samtidigt fick musiken ett stort genombrott och bidrog till att omvärlden fick upp ögonen för Sydafrika och apartheid. Konst och politik går inte alltid ihop.

Magiskt Tingeling-party!

Call Me Hope – härlig musikvideo till ”Call me Al”!

Nån dag när man har tråkigt och känner för att starta sitt eget konstgalleri, så är det bara att gå in på den här sidan och printa ut ett 🙂 Lite som att leka med klippdockor, fast för vuxna!

Veckans blogg: gå och hälsa på hos Aunt Peaches om du inte gjort det förr! hon är minsann ”quirky” och har så mycket inspirerande knäppa grejer i sitt hem. Hon gjorde förresten ett svenskt påskris denna påsk, med sin egen personliga touch. Mycket inspirerande tycker jag som gillar personer som tänjer lite på gränserna och gör konst av sånt som i fina kretsar inte räknas som konst.

Nu skall jag iväg ut i trädgården och fortsätta greja uteplats – maken väntar med grillen i högsta hugg! Ha en skön söndag!

Comments

  1. Vad härligt och roligt! Tack för det! 🙂

  2. Thank you for linking to my daughter’s prom dress! I’m following your lovely blog on bloglovin’ now.

Speak Your Mind

*