Glittriga påskburkar

Jag har länge velat göra fina burkar med nåt skojigt pynt på locket, har sett så fina inlägg med såna burkar både här och där (t ex hos House to Home, Marilyn Escobar  Craft&Creativity, Pysselbolaget )

Jag limmade fast några hönor på ett gäng  tomma gurkburkar. I stället för att spraymåla locken limmade jag glitter på dom. Sen lackade jag dom med möbellack. Nu har vi suverän glittrig förvaring för alla små leksaker som dyker upp så här när det är påsk. Två tummar upp från både mamman och barnen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Tjusigt!! Jag gjorde likadana fast vita till jul, men dom här glittriga va ju härliga som helst!

  2. Fina! Tack för tips om giltterfärg istället för sprayfärg.

  3. Vilka fina burkar..passar perfekt till små påsksaker 🙂

  4. Gud hvor er de fantastiske! Jeg må og skal igang med nogle lignende:-)

  5. har länge tänkt göra sådan där… nu fick jag (kanske) en spark i baken så att jag kommer igång! 🙂
    Fint med glitterfärgen!

  6. Vilka fina burkar. Det här ska jag lägga bakom örat. Får vänta lite med att ha glasburkar till mina småttor.

  7. Vad fina de är. Tänker också laga sådana 🙂

  8. Grymt snygga!! Tack för länkningen! 🙂 Önskar dig en fin vecka. /Helena

Speak Your Mind

*