Kärlekstrådar

Hittade ett skojigt pyssel inför Alla Hjärtans Dag på Family Chic (via Craftzine)

Enkelt att fixa, bara att ta lite tjock ståltråd (tog nån slags elektrikertråd som vi hade liggande), böja den som man vill ha den och så vira garn runt tråden. Bättre instruktioner finns på engelska här

Ser sådär lagom 80-tal ut tycker jag! Lite lågstadie över det för mej, sånt där som dom stora tjejerna skrev i sina böcker och häften och jag härmade och fattade noll vad det var ordet ens betydde 🙂

Det här borde man kunna använda till en massa annat också tänker jag. T ex namnskyltar till bröllop eller skriva Grattis till en födelsedag eller god jul eller vad som helst. Enkelt och ser skoj ut!

Jag har förresten äntligen öppnat paketet jag fick av min moster. Boken ”Galen i Garn” gömde sig i det – vilken inspirerande bok! full av en massa projekt som jag gärna skulle vilja pröva mej på, virkningsnybörjare som jag är.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

 1. Jag har den också, boken..köpte den för nån vecka sen, för där fanns mönster till korgar stickade av mattrasor..och egentligen för att få inspiration..tycker den är just det..inspirerande. Din blogg är utan tveckan också inspirerande…vilken fantasi du har 🙂
  Ha en bra dag bland all snö som kommit under natten 🙂

  • Tant Ninette says:

   Tack ska du ha, härligt att höra! 🙂 hoppas du hade en bra dag själv – jösses vad det var svettigt att skotta snö idag!

 2. Vilken fin men enkel idé! Måste testa!
  Har bara kikat i boken, onekligen inspirerande! Jag har nyss lärt mig virka små blommor, nu skulle jag vilja försöka virka en stor blomma av mattrasor –> matta. Undrar om det skulle fungera (en väninna har en sådan köpt)?
  Ha d fint! Ses o hörs!

  • Tant Ninette says:

   Det låter jättespännande – kanske man får se bilder sen på hur det blir?? låter jättefint!

 3. Kul idé, måste testa nångång! Nog har du väl hittat garnstudio.com, där finns massor av gratis mönster för både stickning och virkning.

  • Tant Ninette says:

   Jo, hittade garnstudio för ett tag sen – jättebra sajt! Fast det lär dröja innan jag kommer så långt att jag virkar nåt därifrån – jag håller ännu också på med samma pläd som jag är igång med och det känns som att det aldrig finns ett slut på den…!

 4. Thank you for sending me a link to this! You did a beautiful job! It makes me so happy to be in touch with readers from all over the world. So glad you like my project. 🙂
  Thank you, Camilla Fabbri, Family Chic

  • Tant Ninette says:

   Thank you so much for kind words! I am new at blogging, and didn’t know how it works with pingbacks and such things, but I’m glad my link found you so that you could see for yourself that you have inspired me 🙂

 5. min är klar……jag satt en pärla på ena sidan.

Trackbacks

 1. […] jag lite fler pynt inför Alla Hjärtans Dag än så, t ex en fin liten ängel från Allsorts, ordet Love i ståltråd och garn och små […]

Speak Your Mind

*