Pepparkakshus år 2010

Såhär såg fjolårets pepparkakshus ut. Jag tog emot önskemål från ungarna: Hello Kitty och godis hette det. Jag var inte helt med på Hello Kitty-linjen själv, så jag köpte lite rosa godisar och det dög åt ungarna! Dom är lättlurade, dom rackarna! Speciellt om man mutar dom med godis!

Huset gjorde jag på högt, så bitarna var lite sneda och vinda, men gick att få ihop på nåt sätt ändå. Sen gick jag loss med en spritspåse och lite polkagrisstänger och karameller.

Pepparkakshusen och dom andra julhusen fick sällskap av en massa småpynt som jag hade liggande. Maken fotade husen med vidvinkelobjektiv – jag tänkte inte alls på att plåta huset från alla håll och kanter ifjol, pre-bloggtiden. Känns som länge sen, och ändå är det bara ett år sedan!

P.S. Håller på och fixar på ett eller ett par pepparkakshusinlägg, dvs hur man gör pepparkakshus från början till slut. Det är nämligen hur enkelt som helst, praktiskt taget vem som helst kan göra pepparkakshus är jag övertygad om!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Speak Your Mind

*