Halloween-pumpor

Dom här är nog mina äldsta halloween-pynt dvs 4-5 år gamla – längre än så har vi inte firat det i vår familj. Jag gillar pumpor, men ibland är dom lite svåra att få tag på eller har inte vuxit tillräckligt bra i trädgården, så jag tänkte att äh, jag gör egna pumpor av papier maché.

Jag fixade till tre pumpor i papier maché med några ballonger som stomme. Klistrade på orange silkespapper ytterst och glittrade stjälkarna med svart glitter. Skar ut ansikten och sen brukar jag ha i en ljusslinga så pumporna lyser fint på kvällarna utan nåt strul. Ganska enkelt faktiskt, och mycket billigare än att köpa pumpor som ändå måste slängas plus att man slipper strul med ljus som slocknar när det regnar. Är glad att jag gjorde dom så tjocka också – dom är precis lika fina i år som när jag först gjorde dom!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

 1. Hold op hvor er de bare gode – Hvor er det en god ide. De holder da noget længere end ægte græskar!

 2. Riktigt snyggt! Kanonbra ide! =)

  Kraaaaam
  Sanna

 3. OMG! va fint du har gjort. Spökmaränger, fingerkakor, papperspumpor, glitterbokstäver….å huset, PEPPARKAKS-kråkslottet!!!! heja heja. Önskar att det var jag som skulle gå på fest hos dig 🙂

 4. Jättefint! Vi firar int Halloween men håller med föregående kommentar. Den festen skulle jag gärna varit med på =) Blir riktigt inspirerad =)

Trackbacks

 1. Söndagsbild skriver:

  […] är så kul att packa upp min pyntlåda varje oktober! I den finns dom här pumporna som jag gjorde för många år sen, korpen som hänger med, svarta girlanger, mitt laboratorium, […]

Speak Your Mind

*