Anslagstavla

Bland de första projekten jag gjorde till vårt kök var en anslagstavla. Den pyntar fint upp med sina fina färger som matchar köksgolvet och så ryms det hur mycket som helst kort och lappar och grejs i den.

Maken skar en skiva tjock faner åt mej (av den sort som vi använder när vi fixar nya väggar i huset). Jag tog sån där vadd som man har när man gör lapptäcken och klippte en bit som var lite större än själva skivan. Klippte en lika stor bit av tyget och fäste vadderingen och tyget på baksidan av skivan (stansade fast dem). Mätte upp var jag ville ha banden och så fäste jag även dem på baksidan. Såg till att de blev ganska strama. I varje kryss slog jag in en liten nubb. Maken fixade nån slags upphängning på baksidan och så var anslagstavlan klar!

Läckra fräscha färger i tyget, och bandet är ett sammetsband från House Doctor har jag för mej.

Trackbacks

  1. […] grej återstår innan jag visar hela köket – att fixa om anslagstavlan. När väggarna väl var klara passade den inte längre in i inredningen (den har vitt botten, o […]

  2. […] föräldrar. Vi fixade bland annat den här nya anslagstavlan. Gjorde på samma sätt som dom andra anslagstavlorna jag har gjort, dvs det behövde inte sys ett enda dugg […]

Speak Your Mind

*