Nissedörren, där den snälla nissen bor

Varje år tänker jag – i år ska vi ha en riktig ”drillenisse” som gör små bus.

Varje år så liksom orkar jag inte, så vår nisse är en snäll nisse som lämnar godis i korgarna åt ungarna i huset – speciellt när de har hjälpt till och städat här hemma!

Såhär gjorde jag nissedörren, men nuförtiden finns det färdiga kit att köpa i butikerna om man inte orkar greja själv.

 

Follow Ninette Bahne at| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Jeg synes jeres nissedør er så hyggelig og jeg ELSKER de små kurve med navn. Tænk alligevel at en tradition som jeg har været med til at starte er noget helt op i butikkerne hos jer. Det er faktisk lidt vildt, men jeg ved ikke om jeg er helt så vild med at det nu er blevet sådan at du kan købe en nissedør allevegne. Lidt af magien går jo af det på den måde. Mig og min yngste stod fx og kikkede på en dør der er en tro kopi af vores (helt ned til den farve papir jeg har brugt) og det var faktisk lidt underligt.

    • Ja, jeg er også noget ambivalent vedrörende dette med at kunne köbe en nissedör… Lige som du siger så er jo en del af magien det at man laver den selv! Ikke rart hvis de kopierer din idé direkte – det var jo en super idé som du fandt ud af, men märkligt at de så kopierer den på den måde.
      Min mand fortalte at det lokale hospital havde en nissedör på börneafdelingen, så de er virkelig blevet mainstream her! lidt underligt, og sjovt på en og samme måde (börnene på hospitalet var vilde med den)

Speak Your Mind

*