Vårt badrumsgolv i Hendes Verden!

När vi bodde i Köpenhamn var det här en av de tidningar jag alltid köpte till min mormor. Hon var krigsbarn i Danmark och läste gärna danska tidningar och pratade om sin tid i Hilleröd. Och nu är det min tur att vara likadan! Älskar att läsa danska tidningar och prata om vår tid i Köpenhamn, mer än folk orkar lyssna faktiskt…!

För några månader sedan kontaktade Julie från Hendes Verden mig och frågade om jag kunde skicka några bilder till tidningen, och gissa om jag blev glad! Hon hade hittat min blogg och gillade speciellt mosaikgolvet i badrummet, och det är ju lite extra roligt det också – så mycket jobb som det var bakom det golvet, och så nöjd som jag är med det!

Det var virkeligt dejligt at få medvirke i jeres blad! Isär rart når det er Hendes Verden – min mormors yndligsblad, som jeg altid hentede til hende. Hun var finnebörn under kriget, og en stor anledning til at jeg er lidt ekstra nostalgisk vedrörende alt danskt. Tusind tak, Julie!

Jag har också deltagit i Kuriren med lite sommarpyssel – det hittar du här! Ninettes sommarpyssel

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Speak Your Mind

*