Skogsprinsessan

Jag börjar bli bättre på att hitta saker som gör att jag slappnar av när jag har en stressig period i mitt liv, och en sån grej är att fotografera. Inte nog med det, dottern älskar att bli fotad, så här har vi minsann en gemensam hobby som vi båda mår bra av och som vi får roliga minnen av!

Kläderna är två loppisfyndade gardiner och min mammas svarta bälte från 70-talet. Kronan gjorde jag av pärlor för några år sen och har väntat på rätt tillfälle att bli använd. Halsbandet är mitt gröna ormhalsband som jag sydde den här våren.

Det här funkar på mig som avslappning:

  • sy pärlor
  • fotografering
  • kort yoga
  • promenader i skogen

och det här fotot var nästan en kombination av allt det där!

Andas, vara in the zone, bara existera i nuet – det är det som är avslappning!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Speak Your Mind

*