Dagslistan

Hittade en lista hos Malin/En Gul Apelsin, så den hakar jag på – tack, Malin!
När vaknade du imorse?
7.25 ungefär
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Jippi, klockan är efter 7 och jag har sovit såhär länge!
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
noll personer ringda idag. En telefonförsäljare ringde, men jag svarade inte.
Vilket humör är du på?
Härligt dåsig, som jag blir när jag har haft en avslappnande dag och försöker stressa av.
Har du ont någonstans?
Jepp, det har jag typ jämt, men det är inte nåt jag tänker på för det mesta
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
en Raw Food-kaka som jag åt när jag var i Helsingfors
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Tror det var en Raw Food-kaka i Åbo!
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
väljer göra som Malin och tolka den som vilken var den första hemsidan någonsin, för det där var så länge sedan att jag var på Internet innan det ens fanns hemsidor!
Första gången jag var på nätet chattade jag med min ex-pojkvän som försökte förklara för mig vad en smiley var. Jag förstod inte vad han menade – vadå, vänd huvudet 45 grader?! 🙂
På den tiden fanns det inga hemsidor, utan chatrooms och ställen man kunde leta efter info och det var så rudimentärt att jag inte förstod hur min pappa kunde mena att man någon gång i framtiden kunde leta efter recept på sitt kylskåp och så stod det bara där. Jag letade efter psykologiartiklar och så hängde jag med andra nördar på nåt fantasy-spel som jag tröttnade på efter ett tag. Här finns en video för hur det såg ut när man gav sig ut på Internet i 1993! (nostalgitripp för mej – hade helt glömt bort finger!)
Nåt år senare dök de första hemsidorna upp, Yahoo, AltaVista och Ask Jeeves och en hel massa sidor som använde sig av Comic Sans. Innan det var det prompten som gällde, och knappra in långa rader med commandon för att ens kunna chatta med folk. Innan det ens fanns web browsrar alltså!
Vad ska du göra i kväll?

Gå på ett möte. Spela ukulele, förhoppningsvis tillsammans med äldsta sonen. Kanske gå i badet och låtsas att jag är på semester någonstans utomlands.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Light of the Seven  av Ramin Djawadi (ur GoT)
Vad tycker du om din blogg?
Kan inte sluta med den känns det som, för det känns som att den har blivit en del av min vardag. Gillar att hänga här och dokumentera en pytteliten del av mitt liv på det här sättet, och bli bättre på att fota på kuppen.
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
jösses, vilken svår fråga!
Väntade på att ungarna skulle komma hem från skolan gissar jag, så de skulle få i sig mat, gjort läxorna, pratat om dagen och sen skulle vi hitta på nåt misstänker jag.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Jag kommer att ge mej själv en komplimang över att jag har klarat av att hålla mej någorlunda stressfri idag!
När fotade du något senast, och vad?
Jag fotade halsbandet som jag håller på och syr på.
Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Nope
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
En trälåda full med filttyg.
Vad har du på dig idag?

Min vardagsuniform: mjukisbyxor, en T-shirt, en tröja och en duk på huvudet. Supertråkigt och ungarna klagar, men jag ids liksom inte fixa och greja när jag är hemma hela dagen – jag är en riktig hemmamammakliché med andra ord!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Speak Your Mind

*