Husljus i vårt hus

Den mörka årstiden – tiden för ljus i huset, och ju fler desto bättre känns det som just nu!

Jag hittade den här fina idén på Pinterest, och tänkte att den måste jag pröva.

030

Jag tog lite svart kartong, ritade en stadsprofil på den och klippte ut den med en vass sax. Sen var det bara att tejpa fast staden runt en rund vas och i med ett elektriskt ljus. Än så länge fattas det lite snö, men den skall jag limma dit sen när det närmar sig december (och jag har köpt en snösprayflaska).

Enkelt och mysigt tycker vi alla här hemma!

P.S. Ljusen på bilden är mina fejkljus, som vi använder precis varje dag! Dom är så realistiska, och ger precis samma mysiga ljuskänsla som riktiga ljus, bara utan att man behöver vara orolig för att huset bränns ner eller att nån bränner sig!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Verkligen fint! Smart det där med fejkljus. Barnen vill gärna tända ljus på sina rum men jag håller inte med om att det är en god idé. Nu när jag har sett alla fina fejkljus på olika bloggar tänker jag att det måste ju vara ett bra alternativ. Ett som gör att mamman inte behöver oroa sig och som gör att tjejerna känner att de kan ha lite extramys på sina rum. Kramar Liza

Speak Your Mind

*