Utlottning!

Idag är det dags för lite utlottning här på bloggen. Malin från Luna Dsign lottar ut en fin målarbok som min familj och jag älskar, och en familjekalender som verkligen ser superläcker ut!

 

djungel handmedpenna hund juli   november

Om du vill delta i utlottningen, så skriv en kommentar om varför just du vill vinna, plus gå in och gilla Luna Dsign på Facebook.

(förslag: skriv t ex jag vill vinna för det skulle vara en perfekt julklapp åt mej/min unge/mitt barnbarn! om du inte kommer på nåt annat – svårare än så är det inte att delta i utlottningen!)

Jag drar två vinnare på söndagkväll, så ta din chans och delta i utlottningen! Lycka till!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

 1. Den såg häftig ut! Vill absolut vara med och tävla; 8-åriga bonusdottern som gillar pennor, papper och färg skulle älska den målarboken!

 2. Voi miten ihania!Meillä näitä värittäisi koko perhe, innolla, yhdessä <3

 3. Eftersom jag envisas med att fortsätta ha en papperskalender och inte köra allt i mobilen så håller jag tummarna för att jag vinner just familjekalendern. Otroligt vacker och bli-galdig. Gott om plats för att skriva upp aktiviteter, vänners födelsedagar och andra högtider samt hur jag har lyckats röra på mig varje dag. Och sen när året är slut kan jag ju göra tavlor av alla bilderna. Vad är det att inte gilla liksom… 🙂

  På tal om högtider så kom jag igår att tänka på det du har skrivit om stjärnstunder och firande. Igår firade vi nämligen -3:e advent. Allt för att vi råkade ha en vacker ljusstake som vi inte ville plocka undan till förmån för adventsljusstaken.

 4. Jag som är så glömsk och som bara dubelbokar mina några program jag kan ha under veckan behöver definitivt en väggkalender och barnbarnet älskar ju att måla i målarböcker. Måste erkänna att även jag gör det.
  Skall gå in på fb och gilla sidan.

 5. Johanna Fredenberg says:

  Målarboken ser ju helt underbar ut och verkar kunna ge en extra utmaning till den ”pillningsglade”! Dottern skulle älska 🙂 Kalendern blir sen igen mamman salig av – vi använder också väggkalender och när man är oorganiserad med 3 barn…. skulle den komma väl till pass 😀

 6. Härligt! Vem vill inte ha en härligt färgglad kalender att kolla i varje dag? Jag skulle hänga upp den på paradplats i köket och den skulle komma till stor användning =)

 7. SpaderDam says:

  Verkar ju hur kul som helst. Skulle passa bra hemma hos oss!

 8. Frida Elmgren says:

  Hejsan!

  Häftigt och färggrant var det här,
  en helmysig atmosfär.
  Jag hoppas detta få ge till min väninnas dotter,
  för att ett härligt leende på hennes läppar få se.
  Detta är precis i hennes stil,
  nu slipper jag jaga runt i affärerna efter julklappar många mil 🙂

  Toppenpresent!
  Hälsningar Frida

 9. Carita Nyman says:

  Skulle passa bra som julklapp till mina barnbarn. Hälsningar Carita

 10. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Lilleman och hans mamma älskar att färglägga och träna finmotorik ”utan att det märks”! Kram, mm

 11. Vill gärna vinna målarboken till min svågers dotter i julklapp, hon är så pysslig!

 12. Jag vill gärna vinna boken åt min dotter till julklapp. TACK för en trevlig blogg

 13. Givetvis vill vi vinna också. Skulle passa perfekt åt min äldsta (6år) pysselglada fröken. Mig också förstås 😉

 14. Jag vill gärna vinna denna bok till mina barnbarn. En bok som dock bara skulle finnas hos fammo 🙂

 15. Hej!
  Jag vill gärna vara med i utlottningen. Min 7-åriga son har alltid älskat pyssel, men av nån anledning aldrig gillat att färglägga i målarböcker!! Han tycker de är för tråkiga. Därför är jag övertygad om att målarboken från Luna Design passar perfekt. Den kommer att få honom att upptäcka hur kul det kan vara 🙂

  Stort tack för en underbar blogg. Jag upptäckte den i somras, och den har skänkt mig glädje och kreativ lust under en ganska kämpig tid. Din familj är lite som jag inbillar mig att Pippi Långstrump skulle leva, om hon träffade en partner och fick barn. Härlig, färgsprakande, med egna kreativa lösningar och idéer!

  Allt gott!
  Anna

 16. Skulle passa bra till min dotter.Så jag deltar gärna i utlottningen 🙂

 17. Eftersom jag är vårdledig med minstingen så är inte inkomsten så stor för tillfället och därför skulle målarboken passa perfekt som julklapp till min dotter.

 18. Oj vad min dotter skulle älska målarboken! Och kanske sonen skulle känna sig manad att ta tuscherna i handen också 🙂

 19. Vilka fina grejer 🙂 Speciellt målarboken skulle vara perfekt att greja i tillsammans med döttrarna!

 20. Goddag – jeg er både farmor og mormor og derfor vil jeg gerne deltage om denne pragtfulde bog.
  inspirerende, dertil så fabulerende, at jeg selv vil sidde og male i den!

  jeg har også børnebørn i Sverige, som nu er voksne, men en af dem har gjort mig til oldemor, (det findes vist ikke på svensk) gammel-farmor?
  kærlig hilsen fra >Jette her i Danmark, fra H.C Andersens by Odense. H.C. Andersen var jo en fabel til eventyr og -tegninger.

 21. Den målarboken skulle jag kunna måla i som avkoppling 🙂

 22. Målarboken skulle bli perfekt julklapp till mej och min brorsdotter att pyssla ihop med 🙂
  Hoppas vi hinner med i tävlingen 🙂