Såhär gör du för att köpa boken ”Tedags hos Tant Ninette”!

 

01

Här kan du läsa mera om boken

 

Boken kostar 18,50 euro inklusive frakt inom EU.

 

 

Bok Tedags hos Tant Ninette av Ninette Bahne & Camilla Hynynen

110 sidor, inbunden

Förlag: Ninette Bahne

Pris: 18,50 euro inklusive moms. Vi bjuder på frakten inom EU!
 


 

För att köpa boken behöver du ha PayPal.

PayPal är ett av dom största bolagen som sköter internethandel, och är ett tryggt och säkert sätt att handla på internet. När du registrerar dej hos PayPal så kan du antingen betala in en mängd pengar hos PayPal och sen köpa för dom eller koppla ditt kreditkort till PayPal-kontot. Vi rekommenderar att du använder dej av ditt kreditkort, för ifall det blir nåt strul så kan man oftast reda ut det via kreditkortsbolaget i sista ändan, precis som med alla andra internettransaktioner.

Det som är så bra med PayPal är att det funkar att köpa varor från olika länder och betala med sin egen valuta, oberoende av i vilken valuta varan är, för PayPal sköter växlingen mellan valutorna och allt det där.

Kortuppgifterna behöver du bara skriva in en enda gång och de betalningsuppgifter som registreras krypteras och lagras på Paypals servrar och lämnas aldrig ut till de webbplatser kunden handlar på. Det vi ser är de pengar du har betalt som kommer in på vårt konto, dvs vi ser inte dina kortuppgifter utan den biten sköter PayPal.


 

Då vi har fått din betalning skickar vi boken till dej så fort som möjligt.

Beroende på var du bor här i världen, och beroende på hur effektivt posten arbetar,  tar det mellan 4 – 7 arbetsdagar innan boken kommer i din brevlåda.

 

Vill du köpa fler än ett exemplar av boken – hör av dej till nån av oss så fixar vi ett specialpris! tantninette(a)hotmail.com eller creatella(a)parnet.fi

Köper du 3 eller flera böcker skickas böckerna som ett paket. Uppge i så fall din mailadress i kommentarsrutan på PayPal, så skickar vi försändelsekoden till dej så du kan följa med paketets leverans på postens hemsidor.

 

Bor du i Norge skickar vi som minimum 2 st böcker, pga fraktkostnaderna – hör av dej per e-mail på tantninette(a)hotmail.com så fixar vi en specialbeställning åt dej!

 


 

Bor du i Pargas- & Nagutrakten och vill köpa boken direkt av oss så går det hur bra som helst! Kontakta oss så kommer vi överens om en träff. Boken kostar då 20 euro – du får mängdrabatt om du köper fler böcker.

Boken finns också till salu hos dom flesta finlandssvenska bokhandlar och Akademen.

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Hurra! 🙂

  2. Hej, den 24/10 betalade vi (maken Ulf) för er bok, men den har inte kommit ännu. På väg?

    • Tant Ninette says:

      jo, skickade den samma dag! skrev returadress på paketet, så den kommer förhoppningsvis i retur om inte posten hittar fram till er… Skumt att det ska ta sån tid – jag ska ta och kolla upp försändelsenummern, och se om jag hittar nåt på posten om vad som har hänt med paketet. Bra att du sade till!

  3. Grattis! Vilken jättefin bok. Den finns nu på min önskelista!

Trackbacks

  1. […] kan beställas via Ninettes och Camillas bloggar. Är du bosatt här i Österbotten så finns boken till salu på Gros […]

  2. […] om att boken kan beställas via Ninettes och Camillas bloggar eller köpas på t.ex. Gros bokhandel  i Vasa och När-Bok i Närpes. Ett […]

Speak Your Mind

*