Superenkla fina lyxringar DIY

002 (3)

Här kommer ett tips på hur du enkelt kan fixa nya ringar åt dej av ett stycke konstläder och några broscher.

013

Ta ett stycke konstläder som räcker runt ditt finger och aningen längre. Fäst det på undresidan genom att sy ihop lädret, eller om du har bråttom så går det bra att stansa ihop lädret också.

005

Sen är det bara att haka på en brosch på din läderring, och voila – superenkla och snygga lyxiga ringar!

Dom här ringarna hade jag på mej när jag blev fotad av Kamomilla! Det var jättekul att få ha lite rokokokläder på sig, och ringarna blev liksom pricken över i:et. Jag hade inga ringar i mitt smyckeskrin som var tillräckligt pråliga, men däremot hade jag en hel hög med broscher som funkade som fuskjuveler. Lädret gör att ringarna sitter bra på fingren och känns sköna till på köpet. Bra grej också om man är nickelallergiker som jag – inte mycket metall som rör vid kroppen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Super ide.

Speak Your Mind

*