Snödroppar i vårgräs

I vintras höll jag på och lackade möbler tills en burk med lack tog slut. Jag sparade burken och tänkte att den här blir säkert fin med lite grönt gräs i sig. Så jag odlade gräs i den, och nu när gräset blivit långt och vildvuxet fixade jag till burken så den blev riktigt fin.

Jag tog ett orange papper och tejpade fast det runt burken. Band sen ett fint band runt det, men det saknades nånting tyckte jag. Fick lite inspiration när jag surfade runt på Martha’s sida, och såg en fin tårta med några snödroppar i. Såna ville jag också göra!

Det gick lätt som en plätt att göra snödropparna. Bara att ta lite ståltråd, lite crepe papper, lite blomstertejp och så sätta igång.

Sen var det bara att dekorera grästuvan och njuta av lite fin vår inomhus!

Comments

  1. Rebecca says:

    härligt vårigt!

  2. herlig herlig.
    velkommen vår!

  3. Oj så fina!! Du har så mycket ideer.. Härlig burk också!

  4. Gamla burkar är bra till mycket… 🙂 Jättefint!

Speak Your Mind

*