Karamellprinsessan!

Åh, vad det är roligt att göra utklädningskläder! Jag får en sån kick av att ta sånt som folk inte längre vill ha och fixa om det till nåt fint och nytt och glamoröst! Nu senast har jag haft pippi på att göra tygblommor och det blev (i varje fall för tillfället) till en rosenkrona som min alldeles egna karamellprinsessa får ha i håret:

141

Klänningen är ett loppisfynd för bara några euro. Halsbanden har jag gjort själv från scratch. Skall ta och visa i ett senare inlägg hur man gör, det är verkligen superenkelt att göra både egna halsband och kronor och blommor och allt möjligt fint, och på det här sättet får vi fina grejer utan att det kostar mycket! och en supernöjd mamma som känner sig stolt över att hon kan fixa nåt som duger åt ungarna! Rosorna är förresten gjorda av ett loppislakan, en kökshandduk och några stuvbitar.

Min fina karamellprinsessa!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

Comments

 1. å, vilken härlig bild! Kan du ite visa hur du gjort kronan med, en sån skulle jag vilja göra nån gång!?
  Härlig fredag till dej!

  • Tant Ninette says:

   jo, visst kan jag visa hur jag gjorde den också – den är superenkel! skall försöka fixa fram lite bilder bara (kan ta lite tid, min hjärna funkar inte såhär i sommarlovstider!)

 2. Dagens låt här, Caramelldansen, kanske skulle vara nåt?

 3. Vilken fin prinsessa! Härligt leende, sådant där som man blir riktigt glad av!

Trackbacks

 1. […] Såhär gjorde jag min blomsterkrona: […]

Speak Your Mind

*