En bok jag väntar på – Home for now av Joanna Thornhill, spännande!

Åh, så spännande – snart borde vi få vårt exemplar av Joanna Thornhills bok ”Home for now” – en bok där vårt hem också finns med i och en del av mina projekt! Vi hade ett par jätteroliga dagar i somras när Jo & co var här och fotade, och nu snart är den konkreta boken här! Så spännande, och så kul för Joanna – hoppas hon får sålt riktigt många böcker! Det går att förbeställa boken och den finns redan nu på 10 i topplistan på Amazon, så det är många fler än jag som väntar på den här boken.

P56-57 Home for Now by Joanna Thornhill for Cico Books

Boken riktar sig till såna som hyr eller äger sitt första hem och som letar efter smarta lösningar för både hyreslägenheter och hus. Sånt som är billigt, sånt som går att göra själv – precis sånt som vårt hus är fullt av med andra ord! Det skall bli så kul att se boken, och vilket härligt minne att ha för livet om hur det här gänget britter kom och hälsade på oss och tog några bilder och vi fick en fin bok att visa för våra ungar när dom blir större. Känns lite som validering av min blogg och min livsstil samtidigt, att kolla, det som mamma gör här hemma med limpistolen och papper och ”skräp” – det gillar till och med folk i andra länder!

P156-157 Home for Now by Joanna Thornhill for Cico Books

Här hittar du Joannas sida om boken, och där kan du bland annat se bilder från vårt hem – så spännande! Än så länge finns boken bara att köpa på nätet för oss här i Norden, men den kommer eventuellt att säljas också här i Finland om ett tag. Det håller vi tummarna för!

En tredjedel av bilderna till boken är fotograferade hemma hos olika bloggare i Finland, så månne inte nån finländsk bokhandel gärna vill sälja boken också i detta land och på finska?

P.S. Vykortsväggen i småttornas rum på första bilden, min konservburksförvaring i den andra bilden!

P.P.S. jag passar på och länkar till Fabrikens Torsdagstema – om du som tittar in här hittat hit via Fabriken, så ta dej en titt hos Joanna Thornhill och det här inlägget om du vill hitta flera bloggar som också gör olika DIY-grejor till hemmet! Du är också varmt välkommen att titta omkring här på min blogg – vårt hus är just precis vintage/eclectic/colourful som en recensent sade om husen i Joannas bok, så vi passar bra in i hennes länksamling! (och om du inte vet vad Fabriken är för nåt så är det en portal för olika svenskspråkiga inredningsbloggar, stora som små, vit-svarta som färggranna! Fabriken har haft en lång paus, men nu är dom tillbaks igång igen och dagens tema är fri tolkning)

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Intressant! Kul idéer du har!

  2. Låter som en bok jag måste skaffa! Inte nog att folk runt omkring börjar producera böcker i rasande fart, nu medverkar de i andras också 🙂 Blir dyrt det här…

  3. Thanks for the post Ninette – I hope it is with you soon, and really hope a Finnish publisher takes it on to reproduce in Finnish (and/or Swedish too!)x

  4. Häftigt! Och vad kul att ni ska fixa en egen bok!

  5. Så himla roligt!!!! Det verkar vara en bok som många kan ha glädje av!

  6. Vilket hem du har, underbart!!!
    Och den där boken verkar ju riktigt bra!
    Kram, Jenny

Speak Your Mind

*