Vinterhamn

Det bästa med vintern är alla vinterfoton tycker jag! i alla fall om man har tur och råkar ha en vinter som vi har i år med flera fina vinterdagar. Förrförra vintern -hujedamej så lång och grå och  trist den var! såna vintrar gillas inte, men såna här vintrar – nästan så jag inte längtar efter min vårträdgård. Nästan!

Jag och alla mina pojkar begav oss i söndags ut på en söndagspromenad igen

Vi lämnade staden bakom oss och gick ut på isen igen

Det känns nog lite speciellt att gå på is tycker jag! Nästan som en saga, som om det inte är riktigt på riktigt och ofattbart att man åker båt här om bara några månader

Isen var hal som is nästan överallt, men som  tur var hade folk trampat upp en stig mot Tjuven på snön. Snön smalt bort en tödag överallt utom här på isen, så det var lite bekvämare att gå.

Jag tror jag aldrig har sett så många sparkstöttningar på en gång! Det var verkligen perfekt spark-väder, och skridskoväder. Många som skrann över isen såg vi också – det såg härligt ut!

Sen gav vi oss ut på hal is och låtsades att vi också hade skridskor

Vi pausade vid strandbrynet och såg på folkmängderna som gick förbi. Många passade på när det var en så här perfekt vinterdag att gå ut och gå på isen.

Piratgänget i full gång!

Sen hem genom skogen, och då började till och med solen skina.

Tack för den sköna vinterdagen! tänkte jag när jag gick hem. Ännu en skön dag att lägga in i minnesalbumet.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

  1. Ja, det verkligen härligt med sådan här vinterdagar. Söndagsvädret var helt perfekt!

  2. Vackert!

Speak Your Mind

*