Favorit i repris: snöflingor

Fabriken har dragit igång igen, och dagens tema är ”Favorit i repris”. Jag väljer ett av mina och läsarnas favoritinlägg som inte har varit ett fabriksinlägg förrän nu. Det här inlägget skrev jag till Pysselstafetten och det är just nu det inlägg som mest ser till att folk hittar till min blogg just nu (hej hej, om du kom hit tack vare det! Kul att träffas!). Plus att jag och barnen själva håller på och gör snöflingor just nu, så jag hade ändå gjort bilder på det.

Anyways, det här är vad jag sysslat med hela eftermiddagen igår:

…fast nu ljög jag igen, för det var inte riktigt dom där flingorna jag gjorde – här snackar vi återanvändning och favorit i repris-bild!

Det är på nåt sätt nånting meditativt över att sitta med hamapärlor och placera dom i mönster tycker jag. Eller att sortera pärlor efter färg. Nästan lika kul som att sortera knappar. Mina fönster kommer att se så tomma ut utan alla julpynt, så jag tänkte att dom här snöflingorna får hänga uppe resten av vintern i stället och lite pigga upp.

Julrester och snöflingor –  har man inte riktiga snöflingor får man göra egna!

Roligt för både stora och små, killar och tjejer, och perfekt sysselsättning en slaskvinterdag.

Comments

 1. Det blir fint med snöflingor i fönstren =)

 2. Fina! kul med pyssel
  Visst är det kul att fabrikens teman är tillbaka igen:)

  Ha en mysig kväll

  kram

 3. Oh så söta, tack för tipset, såna ska vi göra.
  Här har vi haft lite målarverkstad i dag, oj oj vad det målades, härlig syn.

  Trevlig kväll!

 4. Fina snöflingor! Har också själv blivit förtjust i hamapärlor och gjort bl a smycken och kylskåpsmagnet av dem tillsammans med guddottern.

Speak Your Mind

*