En sak jag aldrig trodde vi skulle ha hemma hos oss

Ibland (läs: innan man får barn!) har man idéer om hur ens framtida hem skall se ut, vad man gillar och inte gillar. Sen (när man plötsligt inte är den enda som bestämmer) ändras det så småningom och saker och ting ser annorlunda ut än man tänkt sig.

En sån grej för mej är kylskåpsmagneter.

Vi skulle INTE ha kylskåpsmagneter hade jag tänkt mej! Nope, jag gillade inte kylskåpsmagneter och när vi hade eget kök skulle vi ha en härlig fin kyl utan en enda kylskåpsmagnet. Men hur det nu var så dök dom upp ändå, och dom blir fler och fler dessutom

Jag har blivit så hjärntvättad så jag störs inte ens av dom nu längre! Nånstans på vägen har jag bytt smak verkar det som. Dessutom så är det så bra sysselsättning att ordna kylskåpsmagneter så får eventuella mammor i behov av tepaus äntligen sin tepaus!

Fast ibland får jag impulser att göra nåt åt hela härvan av olikfärgade kylskåpsmagneter, speciellt när jag såg det här tipset.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Comments

 1. Vi har haft dem länge och jag har försökt få bort dem… har lyckats få bort de flesta, men de är ju så praktiska!

  • Förresten tipsade nån annan om washitejp på kylskåpet och jag tejpade upp lite teckningar och sånt, men de trillade ner direkt. Har kanske ovanligt dåligt washitejp.

   • Tant Ninette says:

    det skulle ha varit bra om det hade funkat! i den där länken så gjorde dom det lite mer omständigt, och klistrade washitejp på magneterna – det var lite det jag tänkte att jag kanske skulle göra, tejpa över åtminstone dom fulaste magneterna.
    och jo, dom är ju så himla praktiska så dom hänger med ändå vad jag än tänker!

 2. Jag tänkte också att jag nu i nya hemmet inte skall ha magneter på kylskåpet, men då jag packa upp saker från gamla lägenheten så dök då inte upp magneterna i en låda (borde ha förstått att göra mig av med dem). MEN, då jag sedan skulle sätta upp dem på kylskåpet bara för att ”testa” hur de ser ut, så fastnade de inte! Så nu KAN jag INTE sätta magneter på mitt kylskåp om jag så ens skulle vilja ha.

 3. Det är konstigt det där hur man plösligt går med på en massa saker fast man varit så bombsäker på att man aldrig skulle ha dem i hushållet. Men vad gör man inte för sina gullungar =)

 4. Vad mysigt du har det här inne! Har precis läst din presentation och jag tycker det är så häftigt att ni har fått barn på olika sätt, en sån gåva.

  Det där med kylskåpsmagneterna känner man ju igen. De är allt bra att ha ibland ändå.

  Hoppas vi ses igen!

Speak Your Mind

*